top of page

Stage bij Suus

Lees hier de ervaringen van onze stagiaires. 
Wil je ook graag stage lopen bij ons? Stuur ons een berichtje via Whatsapp of bel ons om af te spreken om elkaar alvast te ontmoeten! 

6abb8550-ddf4-4733-a71e-9843ef7ce93d.JPG

Mijn naam is Melissa Zijlstra, ik doe de opleiding interieuradviseur op het HMC in Amsterdam. Bloemen was altijd mijn passie en wilde er graag meer van weten. Tijdens mijn stage hebben we verschillende bruiloften aangekleed en hebben we met SAIL 2023 wat super tofs neergezet! Super leuke sfeer met Suus en Do!

IMG_6873.jpg

Ik ben Romy, 17 jaar en ik woon in Den Helder. Ik zit op de Pijler en loop stage bij Suus vanaf augustus 2020. Ik vind het heel leuk bij Suus en ik maak graag allemaal moois met de bloemen!🌺

PHOTO-2023-06-27-17-50-33.jpg
IMG_2597.jpg

"Ik wist altijd wel dat ik graag met bloemen wilde werken. Maar toen ik bij Suus stage had gelopen kwam ik er pas echt achter hoeveel leuke, creatieve dingen je met bloemen kunt doen! Dat wil ik later ook."

Mijn naam is Lotte en ik heb stage gelopen bij Suus. Voordat mijn stage begon vond ik het best spannen, ik had namelijk niet veel ervaring met bloemen. Maar die spanning was helemaal niet nodig, Do en Suus hebben me super veel geleerd over de bloemen, maar ook alles daar buitenom. Ik heb veel verschillende dingen gedaan, zo heb ik geholpen met les geven aan kinderen en met workshops geven. Met Dennis mee naar de bloemenveiling vond ik ook echt heel leuk en interessant. Al met al dus ene hele leuke en vooral leerzame stage! 

IMG_9579.jpg

Deze topper Anne komt ons team versterken. De komende periode loopt zij stage in het bloemenlokaal. Ze doet de opleiding interieur adviseur op het HMC Amsterdam.

D2DCF760-CA6D-473F-84B1-2F66723826B5.JPG
IMG_6872.jpg

Ik ben Marith en ik doe de opleiding Interieuradvies op het HMC in Amsterdam. Hier bij Suus heb ik veel geleerd over bloemen en planten in een super fijne werksfeer. Het bloemenlokaal is voor iedereen een aanrader!

Ik ben Britt en volg de opleiding Interieuradviseur op het HMC.

Mijn stage bij Suus was heel gezellig en leerzaam! Ik heb veel geleerd en heb veel leuks mogen maken met bloemen en droogbloemen. De sfeer is heel gezellig in het bloemenlokaal, maar dat kan ook niet anders tussen al die mooie bloemen! 🌺

bottom of page