top of page

Stage bij Suus

Lees hier de ervaringen van onze stagiaires. 
Wil je ook graag stage lopen bij ons? Stuur ons een berichtje via Whatsapp of bel ons om af te spreken om elkaar alvast te ontmoeten! 

IMG_6873.jpg

Ik ben Romy, 17 jaar en ik woon in Den Helder. Ik zit op de Pijler en loop stage bij Suus vanaf augustus 2020. Ik vind het heel leuk bij Suus en ik maak graag allemaal moois met de bloemen!🌺

IMG_6872.jpg

Ik ben Marith en ik doe de opleiding Interieuradvies op het HMC in Amsterdam. Hier bij Suus heb ik veel geleerd over bloemen en planten in een super fijne werksfeer. Het bloemenlokaal is voor iedereen een aanrader!

IMG_2597.jpg

"Ik wist altijd wel dat ik graag met bloemen wilde werken. Maar toen ik bij Suus stage had gelopen kwam ik er pas echt achter hoeveel leuke, creatieve dingen je met bloemen kunt doen! Dat wil ik later ook."

D2DCF760-CA6D-473F-84B1-2F66723826B5.JPG

Ik ben Britt en volg de opleiding Interieuradviseur op het HMC in Amsterdam. Ik heb heel veel leuke werken mogen maken met droogbloemen én verse bloemen. Samen met Suus en de andere meiden heb ik een hele leuke stageperiode gehad, het is gewoon altijd gezellig in het bloemenlokaal! 🌺

IMG_9579.jpg

Deze topper Anne komt ons team versterken. De komende periode loopt zij stage in het bloemenlokaal. Ze doet de opleiding interieur adviseur op het HMC Amsterdam.

bottom of page