top of page

Het verhaal en gezicht achter Suus Geluk

Mijn naam is Susan Meijer van Gils, ook wel bekend als Suus Geluk. Op 15 jarige leeftijd begon mijn bloemen carrière hier in Den Helder bij Ellen Trap in de Kroonstraat. Evert Jan Trap was mijn leermeester. Hij heeft mij geleerd met m’n gevoel te werken en vooral niet met de massa mee te gaan, jezelf uitdagen en niet altijd voor de makkelijkste weg te kiezen.

De afgelopen jaren heb ik op mooie plekken mogen werken, Haarlem, Amsterdam,

Tel Aviv, New York, Parijs en onze mooie stad Den Helder.

Sinds 2020 heb ik mijn eigen bloemenlokaal, in de oude school aan de vismarkt. Waar wij werken op bestelling, het is ons atelier en geen winkel waar je zo naar binnen kunt lopen. We maken vooral bloemenabonnementen, boeketten, rouwwerk, bruidswerk en we geven graag workshops.

We hopen ook iets moois voor jou te mogen maken! 

WhatsApp Image 2023-06-26 at 13.02.20.jpeg

Maak kennis met Do en Dennis!

Do, onze bloemenkoniging: 

Met meer dan 20 jaar ervaring in het bloemenvak is Do een ware professional. Haar passie begon op jonge leeftijd, toen ze als nieuwsgierig 15-jarig meisje bij mij stage kwam lopen in de bloemenwinkel. Sindsdien heeft ze de opleiding In & Outdoor styling in Hoorn gevolgd en succesvol afgerond als vormgever.

Na enkele omwegen zijn we elkaar weer tegengekomen en sindsdien werken we als een geoliede machine samen. Het woord 'onmogelijk'staat niet in ons woordenboek, we denken altijd in oplossingen. Binnen ons bedrijf is Do gespecialiseerd in zijden bloemen en interieuradvies. We zijn ontzettend trots op deze powervrouw in ons team en we zijn haar dankbaar voor haar onuitputtelijke inzet in team Geluk!

Zonder haar zouden we niet zijn waar we nu staan.

En dan hebben we Dennis,

oftewel meneer Geluk: 

Dennis is niet alleen mijn echtgenoot, maar ook de motor achter de schermen die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Met zorgvuldigheid selecteert en koopt hij de prachtige kwaliteitsbloemen en het assortiment van Suus Geluk Bloemen & meer. Daarnaast neemt hij de administratieve taken op zich en zorgt hij ervoor dat ons gezin niets tekortkomt. 

Dennis begon zijn carrière als kapper, maar ontdekte na enkele omwegen dat hij een diepe passie heeft voor bloemen. Vooral het inkopen en samenstellen van het assortiment geeft hem veel voldoening. Dankzij Dennis kunnen Do en ik ons volledig richten op het creëren van de mooiste bloemwerken, zonder energie te verspillen aan veilingbezoeken en lange uren achter de computer.

9fa105b2-8ed7-4330-b9c1-d7d66b7c4617.JPG

Samen vormen wij Team Geluk. 

Met passie, toewijding en een vleugje geluk werken we samen om prachtige bloemcreaties tot leven te brengen! 

bottom of page