top of page

Bestellen

Omdat wij werken met verse bloemen en per dag bloemen inkopen horen wij graag minimaal één dag van te voren wat u zou willen bestellen. Zo bent u zeker van verse bloemen! 

ABONNEMENT

Met een abonnement ontvang je 1 keer per week, om de 14 dagen of 1 keer per maand een mooi boeket thuis bezorgd. Het boeket zit in een gratis leenvaas, de lege vaas kan tijdens de eerstvolgende bezorging weer meegegeven worden aan de bezorger. 

 

Betaling via Tikkie of contant aan onze bezorger.

Bezorgkosten:
Bij abonnementen rekenen wij geen bezorgkosten.

BOEKETTEN

Wil je voor iemand anders of voor jezelf een boeket bestellen? Dat kan natuurlijk! 

Stuur ons een berichtje via Whatsapp of bel ons met je wensen. 

 

Betaling via Tikkie of contant aan onze bezorger.

 

Bezorgkosten:
Den Helder €3

Julianadorp & Breezand €4

Buiten bovenstaande gebieden €5

ROUWWERK

Bloemen bij een uitvaart, het maakt het verdriet en het gemis niet kleiner maar het verzacht en het maakt het dragelijk..

 

In het bloemenlokaal worden de bloemstukken met liefde gemaakt, samen kiezen we met zorg de bloemen uit, dit doen we na een persoonlijk gesprek. Het is natuurlijk ook mogelijk om iets persoonlijks aan het stuk toe te voegen. Ook geven wij de mogelijkheid om het bloemstuk samen te maken. 

BRUIDSWERK

Bloemen zeggen soms meer dan woorden... Als je de taal van bloemen kunt verstaan dan zullen haar woorden voor altijd als een mooie herinnering in je hart worden bewaard. Met veel liefde en grote zorg zullen wij de mooiste bloemen samen uitzoeken voor jullie onvergetelijke dag, door middel van een persoonlijk gesprek zullen wij jullie eigen unieke bloemencombinatie en stijl creëren. Alles is mogelijk en wij denken graag met jullie mee. 

bottom of page